fb

Uitleg
over de
gouden klinker

Wie vind jij goud?

‘Delft is goud, jij bent goud’ draait om de gouden verhalen van deze tijd. Je kan een héél bijzonder cadeau bestellen voor iemand die jij goud waard vindt: een gepersonaliseerde gouden klinker die voor eeuwig wordt verankerd in de Jozefstraat van Delft. Elke klinker staat symbool voor een verhaal dat verschillende mensen met elkaar verbindt. Je kan hier een gouden klinker voor 37,50 euro (excl. verzendkosten) bestellen. De gouden klinker is ook te koop in onze pop-upwinkel bij de VVV aan de Kerkstraat 3 in Delft.

Voor eeuwig verankerd in Delft

Je kan een héél bijzonder cadeau bestellen voor iemand die jij goud vindt: een unieke, gepersonaliseerde gouden klinker die voor eeuwig wordt verankerd in het straatbeeld van Delft.

Een unieke verrassing

De uitverkorene ontvangt thuis een mooie cadeaudoos met daarin een kaart met jouw persoonlijke boodschap en een miniatuur klinker als aandenken. Ondertussen graveren wij de initialen van jouw ontvanger in de gouden klinker.

Een gouden loper

Deze gouden klinker krijgt een vaste plek in de Jozefstraat in Delft . Samen toveren wij zo deze straat om tot een gouden loper, waarbij elke klinker symbool staat voor een verbintenis tussen twee mensen.

Unieke verhalen
en gouden
verbintenissen

Wij trekken op onze klinkerfiets door de straten en wijken van Delft om de verhalen van al deze gouden verbintenissen op te halen en te delen.