fb

Verkoop wegens succes verlengd tot

30 dec 2020

Bestel de
gouden klinker &
geef ‘m cadeau!

Vind jij iemand goud? Geef een unieke klinker cadeau, voor eeuwig verankerd in het straatbeeld van Delft.

Wie vind jij goud?

‘Delft is goud, jij bent goud’ draait om de gouden verhalen van deze tijd. In dit Gouden Eeuwjaar kan je een héél bijzonder cadeau bestellen voor iemand die jij goud waard vindt: een gepersonaliseerde gouden klinker die voor eeuwig wordt verankerd in het straatbeeld van Delft. Elke klinker staat symbool voor een verhaal dat verschillende mensen met elkaar verbindt. Lees verder

Activeer je
gouden klinker en
zie ‘m terug op
de gouden loper

Gouden verhalen

Sjaak zette overal zijn tanden in

Sjaak zette overal zijn tanden in

“Als ik Sjaak in een paar woorden moet karakteriseren, dan zeg ik: boordevol trouw en commitment. Kan natuurlijk ook niet anders als je 48 jaar bij dezelfde werkgever blijft. Sjaak heeft zich altijd – als ambtenaar van de gemeente – heel sterk verbonden gevoeld met Delft.”

Ik ben zó trots op mijn vader!

Ik ben zó trots op mijn vader!

“Mijn vader was als timmerman een van de weinigen die toegang had tot de grafkelders van de Oranjes, rond de laatste drie bijzettingen in de nieuwe kerk. Voor een koningsgezinde Delvenaar als hijs absolute hoogtepunten, iets waar hij apetrots op is. En ik ben op mijn beurt net zo trots op hem!”

Lucie blijft voor altijd verbonden met Delft

Lucie blijft voor altijd verbonden met Delft

“Lucie heeft zo veel betekend voor onze stad. Ze wil mensen echt helpen. Met haar vriendelijkheid opent ze deuren. Ze verbindt mensen met elkaar en met goede ideeën. Bijna iedereen heeft wel iets van haar meegekregen, misschien zonder dat ze zich daar bewust van zijn.”