fb

Delft is
goud!

 De actie is ten einde; de gouden klinkers zijn niet langer verkrijgbaar. Elke klinker in de Jozefstraat staat symbool voor een verhaal dat verschillende mensen met elkaar verbindt. Klik hier voor de verhalen. 

Wie vind jij goud?

‘Delft is goud, jij bent goud’ draait om de gouden verhalen van deze tijd. Je kan een héél bijzonder cadeau kopen voor iemand die jij goud waard vindt: een gepersonaliseerde gouden klinker die voor eeuwig wordt verankerd in het straatbeeld van Delft. Elke klinker staat symbool voor een verhaal dat verschillende mensen met elkaar verbindt. Lees verder

Gouden verhalen

Het plaatje moet voor Yoka helemaal kloppen

Het plaatje moet voor Yoka helemaal kloppen

Betty en Yoka zijn al vriendinnen sinds hun werkzame jaren aan de TU Delft, en omdat Yoka altijd van alles en nog wat organiseert, helpt Betty haar geregeld een handje mee. Daardoor weet ze als geen ander hoeveel Yoka voor andere mensen betekent.

Mijn eigen Wall of FEM

Mijn eigen Wall of FEM

“Als er iemand recht op zo’n steen heeft, dan is het mijn oma Lies Garos wel. Want zij is echt op heel veel manieren met Delft verbonden, onder meer als waterpolovrouw van het allereerste uur.”

Symbool ter ere van alle expats

Symbool ter ere van alle expats

Eind jaren ’90 vertrok Saskia van der Linden naar Oxford. Daar ontmoette ze Helen, en via Helen Mike. Die twee wonen inmiddels al lang weer in hun moederland Australië, en Saskia in Nederland – met speciale dank aan Mike.